„Irie FM“ se uveliko sprema za svoj prvi veliki solistički koncert u Novom Sadu, koji će biti održan 15. aprila u klubu „Quarter“ sa početkom u 22h.

Autor: Marija Stojadinović

FOTO: Facebook

Publika će imati priliku da, pored starih hitova poput „Kliziš“ i „Svi“, premijerno čuje i nove pesme ovog beogradskog benda. Koncertu će prethoditi i objavljivanje novog singla i spota pod nazivom „Putevi“, kojim bend najavljuje zaokret u žanru i zvuku.

Takođe, ovo će biti nastup na kom će se Irie FM predstaviti u novom sastavu. Naime, dosadašnji gitarista, Slobodan Jovanović, preuzeće ulogu bubnjara, dok će na mestu soliste na gitari zasvirati novo ime benda, Nikola Spasić. Tu su i dalje prepoznatljiva basistkinja Ana Protulipac i klavijaturista Ivan Jevtić, a duvačku sekciju čine Ivan Radivojević na trubi i Dejan Nestorović na saksofonu. Naravno, neizostavan deo benda je frontmen Vukašin Marković.

FOTO: Facebook

Kako najavljuju organizatori koncerta, Tomahawk events, biće odličan provod i žurka za pamćenje. „Irie FM u Quarter donosi novu energiju i nova muzička iznenađenja. Mi jedva čekamo da čujemo“, kažu organizatori za portal iSerbia i otkrivaju da spremaju još mnogo zanimljivih koncerata i događaja.

Nakon Irie FM-a, sledi afterparty na kom će poznati novosadski DJ Kick Kong puštati d'n'b. Karte za ovaj koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstix-a po ceni od 500 dinara.

Marija Stojadinović

***

Pročitajte i:

Niš: Podržimo umetnost i humanost
Beograd: Utisci nakon otvaranja tržnog centra
Novi Sad: Otvaranje uskršnje čarolije

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI