iSerbia - Niš: Otvoren Sajam engleskih knjiga i porcelana
Sajam engleskih knjiga i porcelana održaće se jedanaesti put zredom u Domu Vojske u Nišu. Sajam počinje 29. marta i trajaće do 2. aprila, a ulaz će biti otvoren svakoga dana od 10 do 20 časova.

Autor: Maja Miljić

FOTO: Facebook

Organizatori Sajma iz izdavačke kuće za udžbenike i nastavna sredstva za nastavu engleskog jezika The English Book donose nam englesku kulturu po pristupačnim cenama.

Kako su najavili, posetioci će na Sajmu moći da pogledaju i kupe knjige za decu, programe za učenje engleskog jezika, knjige opšteg interesovanja, rečnike i gramatike, romane kao i najfiniji engleski porcelan najpoznatijih proizvođača.

Pozivaju se zainteresovani ljudi da pruže sebi pravi užitak. Ulaz je slobodan!

Maja je student žurnalistike. Kao ambiciozna, vredna, pouzdana, odgovorna i organizovana osoba željna je daljeg učenja i usavršavanja u karijeri

***

Pročitajte i:

Banatsko Novo Selo dobilo teretanu na otvorenom
Kragujevac: Svi u pozorište!
Pasoš ili indeks - šta je na ceni?

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI