U toku su prijave za letnji kamp za decu – Mia Patria , koji će se održati od 1. do 13. avgusta u hotelskom kompleksu „President“, na 10 kilometara od Beograda. Kamp je namenjen deci od 9 do 18 godina širom sveta, sa ciljem da upoznaju kulturu, jezik i istoriju Srbije.

Autor: Ana Ćurić

FOTO: Facebook

Mia Patria je kamp raznolikog karaktera, baziran na kreativnim radionicama i stalnim aktivnostima učesnika. Edukativni deo obuhvataće upoznavanje sa istorijom Srbije, jezikom i književnošću, kao i učenje kaligrafije. Deca će imati priliku da upoznaju i tradiciju naše zemlje i različite grane umetnosti.

Zahvaljujući kreativnim radionicama, učesnici kampa moći će da otkriju svoje talente i da počnu da ih razvijaju. Kamp obuhvata radionice glume sa poznatim srpskim glumcima, nakon kojih će polaznici snimiti svoje prve scene.


FOTO: Facebook

Osim toga, tu su i svakodnevne sportske aktivnosti, s obzirom na to da hotelski kompleks u kom se kamp održava obuhvata i sportske terene i bazen.

Dnevne aktivnosti obuhvataće i izlete, posete pozorišnim predstavama i projekcije kultnih srpskih filmova. Večeri neće biti ništa manje zanimljive, jer će biti organizovane žurke, tematske večeri, takmičenja i razne zabavne aktivnosti.


FOTO: Facebook


Pored mnogobrojnih aktivnosti tokom celog dana, svim polaznicima je obezbeđen 24-časovni nadzor od strane tima.

Zanimljiv sadržaj, dinamične aktivnosti i inspirativne edukativne i kreativne radionice, pružiće jedinstveno iskustvo i divne uspomene. Multikulturalno okruženje daje posebnu čar ovom kampu, a sve sa ciljem upoznavanja, učenja i naravno zabave.

Kako je bilo prethodne godine, možete pogledati ovde.

Prijave su još uvek u toku, pa jeste li spremni za avanturu?

IZVOR: Mia Patria

***
Pročitajte i:

„Sport and fun“ - kamp koji spaja
Forest Fest objavio program!
Agile Serbia: U korak sa svetskim trendovima!


***


Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI