иСербиа - Мајстори програмирања на ЦЕО конференцији

У петак, 21. априла „Мајстори програмирања“ са пројекта, који реализује удружење иСербиа под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација, посетили су ЦЕО конференцију у организацији Екоф Медиа Гроуп. Ево утискака са конференције...

Autor: Suzana Marjanović

Фото: EKOF Media Group

CEO konferencija представља највећу регионалну мотивациону конференцију за младе у Србији, Црној Гори, Хрватској и Босни и Херцеговини. Могле су се чути успешне животне и пословне приче уз велику енергију, мотивацију и позитивност.

Конференција у Београду се одржала у Дому Синдиката 21. априла у организацији EKOF Media Group, у оквиру највећег каријерног догађаја за младе у региону, који се састојао од сајма пракси, послова и едукације.

Друга група од 15 најбољих полазника пројекта „Мајстори програмирања“, добила је такође бесплатне улазнице за посету ЦЕО конференције.

Милица Перић (17 година) из Београда, полазница „Мајстора програмирања“, на курсу Веб девелопмент, која је присустововала ЦЕО конференцији, за iSerbia је изјавила: „Први је говорио Вања Грбић, затим Вероника Тасић изводивши на бину девојку, која је на прошлој конференцији седела исто као и ми - у реду, а данас је запослена и вредно ради са Вероником. Након тога, Роберт Чобан нас је увео у свет новина, часописа и магазина. После њега нам је говорила Оливера Стојановић о свом бизнису сатовима, а након ње, Драгана Đермановић, жена која нам је улила наду својом животном причом. Милка Форцан је говорила са пуно подршке и мотивације. На крају је говорио Небојша Матић, који нас је и насмејао и објаснио нам да морамо да слушамо себе и да се боримо за себе!”

<имг цласс="тфлоат" срц="хттпс://с3.постимг.орг/9x0гаqмxв/17991207_10203239124816302_2756849472848073732_н.јпг" />

ФОТО: Приватна архива - Представнице портала иСербиа и ЕКОФ Медиа Гроуп

„Мајстори“ су имали едукативно и забавно дружење на конференцијама (INAT Summit и ЦЕО конференцији). Упознали су се међусобно и разменили утиске у забавној афмосфери. Сада су кренули на други део курса, одлучивши се или за Веб девелопмент или Креирање Андроид апликације, где настављају вредно да скупљају поене и да да боре за друге вредне награде.

Платформа је додатно унапређена иновацијама и додацима, како би полазници имали на дохват руке све опције неопходне за што бољи рад и савлађивање задатака. Ускоро крећу и појединачне консултације са менторима како крећу све захтевнији задаци. Спонзори различитих врста производа се интересују да их подрже и тако их додатно мотивишу на рад. Завршетак курса је предвиђен за 19. јун, а до тада имамо још много изненађења и награда за вредне мајсторе!

Погледајте како је било на Конференцији ИНАТ Суммит ovde.


Сузана је љубитељ разнолике уметности, од унутрашње лепоте човека, преко спољашње лепоте природе, до креативног стваралаштва.

***

Прочитајте и:

Majstori programiranja posetili konferencije
Stižu novi majstori programiranja!
Radionice za frilensere uveliko u toku

***

Овај текст је настао нашом жељом да млади, који имају шта да кажу и допринесу информисаности и едукацији наше омладине, пренесу своје идеје и сазнања. Уколико желиш да и ти будеш члан нашег младог тима и допринесеш развоју наших амбиција, твоје идеје су нам добродошле! ЦВ и један текст пошаљи на urednistvo@iSerbia.rs уз Цц на office@iSerbia.rs, са назнаком „Пријава / новинар“. Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових новинара вршимо до сваког првог дана у месецу.


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ