иСербиа - Ко су „Убице мог пилета“?

Добро знамо за веома популарну серију која се екранизовала пре неколико месеци на Радио телевизији Србије и која је за веома кратак период достигла велики број гледалаца и обожавалаца путем фан страница на друштвеним мрежама. У питању је серија „Убице мог оца“, редитеља Предрага Антонијевића и Ивана Живковића. Уводимо вас у свет пародије серије под називом „Убице мог пилета“.

Autor: Ana Kotur

ФОТО: Facebook

Млади Земунци су одлучили да сниме пародију серије „Убице мог оца“, која се званично зове „Убице мог пилета“, те за iSerbia portal, идејини творац Стефан Несторов објашњава како је дошао на идеју импровизације серије, зашто је баш „пилета“, као и о даљим подухватима које планирају у будућности. Малу глумачку поставку, односно импровизаторе чине Славко Марић, Никола, Немања и Павле Борковић, Саша Саблић, Александар Марковић и Стефан Несторов.

Како сте дошли на идеју да снимате пародију серије „Убице мог оца“?

Сећам се да сам тада седео на кревету и гледао најаву прве епизоде серије „Убице мог оца“ и тада се у мени јавила инспирација и жеља да покушам са својим другарима да снимам нешто слично. Идеју сам прво пренео Славку, који одмах може да процени да ли нешто „пије воду“ или не, а пошто се њему свидела идеја пренели смо на остатак екипе.

Да ли вам се екипно допада концепт постојеће серије или сте из неког револта одлучили да снимате „Убице мог пилета“?

Нама се у ствари више свидео назив саме серије, те већина наше „глумачке“ екипе није одгледала поменуту серију. Нисмо се много освртали на њихову радњу, већ смо све сами импровизовали. Назив „пиле“ нам је био најинтересантнији, те не постоји неко логично објашњење. Чиста машта.

Који је ваш крајњи циљ снимањем таквог садржаја?

Ово свакако представља дружење и забаву за нас које снимамо, а наравно циљ нам је био и да засмејемо оне који одвоје своје време да погледају нашу серију.

<имг цласс="флоат" срц="хттпс://с2.постимг.орг/5бфqузнмx/17580117_396669340712331_1177288102_н.јпг" />

ФОТО: <а хреф="хттпс://ввв.фацебоок.цом/">Фацебоок

Ко вам помаже за сценарио и продукцију?

Сценарио пишемо сами, мада често и импровизујемо на лицу места, како би деловало што природније, јер се мора узети у обзир то да ми нисмо професионални глумци. За продукцију је задужен наш другар, Никола Борковић.

За сада сте у стагнацији с обзиром на то да чекамо нову сезону серије на ТВ. Да ли планирате да снимате нове епизоде?

Факултет и посао већине момака нам не дозвољава да наставимо са снимањем, барем не за сада, али имамо у плану још једну епизоду која ће бити финална.

Епизоде серије можете погледати на YоуТубе каналу RTUg.

Ана, дружељубива и радознала студенткиња; воли да пише, води интервјуе, истражује и похађа разне едукативне курсеве.

***

Прочитајте и:

Složno za Milu Panić - apel za pomoć
Ivana Jordan: Treba verovati u svoje ideje
Apel za pomoć petogodišnjem Matei Lazarević

***

Овај текст је настао нашом жељом да млади, који имају шта да кажу и допринесу информисаности и едукацији наше омладине, пренесу своје идеје и сазнања. Уколико желиш да и ти будеш члан нашег младог тима и допринесеш развоју наших амбиција, твоје идеје су нам добродошле! ЦВ и један текст пошаљи на urednistvo@iSerbia.rs уз Цц на office@iSerbia.rs, са назнаком „Пријава / новинар“. Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових новинара вршимо до сваког првог дана у месецу.


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ