U četvrtak, 25. maja u Studentskom kulturnom centru Beograd će se održati predavanje pod nazivom „Odlučnost i istrajnost u učenju“. Ovo predavanje će dati odgovor na pitanje: Kako da zadržimo optimizam i energiju u učenju tokom ispitnog roka?

Priredila: Marija Planić

Foto: SKC Beograd

Predavanje će držati treneri „Škole intelektualnih veština“ u velikoj sali SKC-a, sa početkom u 19.00 časova. Treći put ovog semestra treneri dolaze u SKC, kako bi u misiji intelektualnog opismenjavanja sa vama podelili konkretne alate za efikasno učenje: upotreba vizuelizacije, asocijacija i osećaja u pamćenju apstraktnih definicija.

Pomenuto predavanje je deo drugog serijala „Dizajniraj svoj um“, koje se održavalo tokom marta, aprila i maja. Da li vam je poznata sledeća rečenica: Sve je to lepo, ali nauči ti knjigu od 700 strana. Od reči do reči!? To kaže nekolicina studenata, a na predavanju neće biti reči o problemima, već rešenjima! Ovi alati imaju pun efekat uz prethodne dve radionice!

Prisustvo predavanju je besplatno, ali je neophodno prijaviti se putem mejla: info@intelektualnevestine.rs ili Fejsbuk stranice Škole intelektualnih veština na sledećem linku.


Marija je zaljubljenik u pozorište, koja kroz svaku svoju ulogu pokušava, najpre da razume postupke ljudi u pojedinim situacijama, a potom da svoje saznanje prenese na gledaoce.

***

Pročitajte i:

Kako unaprediti učenje uz ključne reči?
Ideje za vizuelno učenje
Kako da se motivišete za učenje?

***

Uvek nastojimo da medijski podržimo projekte svojih partnera, u cilju informisanja mladih o aktuelnim dešavanjima. Ukoliko i vi želite da se tekst o aktivnostima vašeg udruženja nađe na portalu iSerbia, možete se javiti povodom saradnje na e-mail marketing@iserbia.rs.


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI