iSerbia - Izvođači vas zovu da dođete na Lovefest!
Na koji način su vas Prti BeeGee i Elemental pozvali na festival ljubavi Lovefest, ali i šta vas očekuje na novoj H2O bini, saznajte u daljem tekstu.

Autor: Jana Milenković

FOTO: Mjuz news

Prti BeeGee, dvojac koji je svojim nastupom „oduvao” publiku na ovogodišnjoj martovskoj Lovefest Live žurci u Beogradu, za manje od deset dana stiže na Lovefest. Nidža i Nidža su u sebi svojstvenom maniru najavili i pozvali fanove da posete ostrvo ljubavi od 6. do 9. avgusta. Pogledajte video!Inače, ovaj beogradski dvojac će nastupiti na Jack Live bini 7. avgusta, a u okviru hip-hop noći na najmlađu binu festivala dolazi i crnogorski duo WhoSee. Iz Hrvatske stiže grupa Elemental, a uz njih će nastupiti i Marčelo. Za nastupe popularnih repera publiku će zagrejati valjevski muzičar Aleksandar Danilović poznatiji kao Mr. Rabbit.

Lovefest

Kada smo već kod hrvatske grupe Elemental, oni su, pred svoje prvo predstavljanje fanovima festivala ljubavi, na originalan način pozvali sve da im se pridruže na otvaranju druge večeri. Pogledajte video!

Elementalse smatraju glasnogovornicima inteligentnih ljudi širom celog regiona. Za njih se, takođe, kaže da su beskompromisni, realistični, koncizni i izrazito iskreni.

Lovefest

Spremite se za novu H2O binu!

Posetioci Lovefesta će i preko dana moći da uživaju na novoj H2O bini koja je smeštena na jednom od najvećih bazena u Srbiji. Žurke će trajati svakog dana od podneva do 18.00. Na ovoj novoj bini će nastupati razni di-džejeve iz Srbije među kojima su Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević, Lea Dobričić i mnogi drugi. Tako će deveto izdanje festivala ljubavi posetiocima pružiti 72 sata neprekidne zabave i novo iskustvo festivalskog provoda.

U okviru poslednjeg festivalskog dana i Burst Show Case-a osim mlade nemačke umetnice nastupiće i duo Monosaccharide, a dan pre očekuju se nastupi Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića. Ulaznice za bazen će biti dostupne u prodaji na licu mesta, a više možete saznati na sajtu festivala ljubavi .

Lovefest

Sve ove izvođače, ali i mnoge druge možete pogledati na Lovefestu od 6. do 8. avgusta. Za slučaj da još uvek niste pribavili karte, saznajte na sajtu Lovefest-a kako možete da ih nabavite.


Jana je gimnazijalka vesele prirode, plave kose i odlučnog pogleda koja planira da jednog dana promeni svet na bolje.


***

Pročitajte i:

Ivana Jandrić: Najvažnije je ne odustati!
Pažnja: Zašto je važan govor tela?
Kako napraviti sajt elektronske trgovine?


***


Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu

Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI