иСербиа - Изаберите своју летњу авантуру!

Портал Млади вас позива на „Сајам летњих могућности 2017“ који ће се одржати у понедељак, 26. маја у просторијама КЗМ „Гнездо“ од 15 до 18 часова.

ФОТО: Facebook

Ближи се лето, а ви немате план? Не привлачи вас летовање у Црној Гори или Грчкој које практикујете већ годинама уназад? Нека ваши предстојећи врели месеци буду другачији и кориснији!

Имаћете прилику да се упознате са разноврсним волонтерским, едукативним или забавним програмима који се организују у Србији и иностранству, иза чије понуде стоје омладинске организације које годинама успешно обезбеђују младима могућност да уче, раде или се забављају по целом свету! Упознајте се са програмима: Аиесец-а, Младих истраживача Србије, ИСВИБ-а, Волонтерски центар Војводине као и Ерасмус+ програмима размене (Темпус фондација) за све оне које занимају могућности које превазилазе лето!

На отвореној тераси КЗМ „Гнездо“ биће постављени њихови штандови где ће посетиоци моћи да погледају понуде и додатно се распитају о свакој, а за оне који се на време пријаве обезбеђено је присуство на кратким презентацијама ових организација у презентационој сали Канцеларије.

САЈАМ ЈЕ ОТВОРЕН ЗА СВЕ, АЛИ СУ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОРГАНИЗАЦИЈА МЕСТА ОГРАНИЧЕНА. Стога, уколико случајно не остане места за ваше присуство на презентацији, свакако се можете информисати на штанду организације чији вас програм занима.

Дођите да се забавимо и заједно испланирамо ваше незаборавно лето 2017!

***

Прочитајте и:

Likovna radionica u slovačkom duhu
Posetite ovaj međunarodni studentski skup
Odgledajte „Laura, molim te“ BESPLATNO

***

Увек настојимо да медијски подржимо пројекте својих партнера, у циљу информисања младих о актуелним дешавањима. Уколико и ви желите да се текст о активностима вашег удружења нађе на порталу иСербиа, можете се јавити поводом сарадње на е-маил marketing@iserbia.rs.


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ