iSerbia - Film „Čuvari galaksije 2“ ispunio očekivanja
Nakon tri godine nestrpljivog čekanja, fanovi Marvelovog univerzuma su konačno dočekali nastavak filma „Čuvari galaksije“.

Autor: Dečermić Miša

FOTO: MovieWeb

Očekivano, sala je bila prepuna mladih ljudi. Imali su isključivo reči hvale za film. Jedan od posetilaca je izjavio: „Odličan je bio. Mislim da mi se više dopada od prvog dela.“ Drugi posetilac je rekao sledeće: „Film je bio očekivano dobar. Nadam se da će snimati još jedan deo „Gardijansa“. Neki su imali male zamerke kada je u pitanju šaljivost filma, odnosno da je ovaj deo očigledno za mlađu publiku u odnosu na prethodni deo.


Radnja filma je uzbudljiva. Napetost postoji u pojedinim delovima, mada nije preterana. Film je prilagođen svim uzrastima. Odlično prati priču iz stripova, a uz pomoć fenomenalnog režisera Džejmsa Gana, uklapa se savršeno u postojeći Marvelov filmski univerzum kao 15. film po redu.

Do sada je zaradio preko 700 miliona dolara, što ga čini trećim filmom po zaradi ove godine. Kritičari su mu dali visoke ocene. Pohvale su bile brojne, ali su mnogi kritičari naglasili da film prati ustanovljen šablon od prvog dela, što nije nedostatak za ovaj deo, već upozorenje za sledeći, treći deo „Čuvara galaksije“, za koji se trenutno piše nov scenario.


Dečermić Miša

***

Pročitajte i:

Izaberite svoju letnju avanturu!
Maturanti širom Srbije plesaće kvadril
Zašto odgledati Putujuće pozorište Šopalović?

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI