„Noć knjige“ je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Srbiji i regionu. Ljubiteljima pisane reči poznato je da se odigrava dva puta godišnje i to u junu i decembru. Ovogodišnja će se održati u petak, 16. juna, u „Laguninim'' klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi" od 17 časova do ponoći, pod pokroviteljstvom „Eurobank Srbija".

Priredila: Milica Milošević

FOTO: laguna.rs

Veliko interesovanje iz godine u godinu potvrđuje sve veća poseta manifestacije. Ovo je idealna prilika da dođete do svog omiljenog primerka po neverovatno niskim cenama. Takođe, posetioci se mogu upoznati sa novim naslovima i družiti sa domaćim piscima.


FOTO: danubeogradu.rs

Petnaesta, jubilarna „Noć knjige", održana prošle zime, zabeležila je rekordnu posetu. Ana Spasojević, direktorka marketinga, istakla je da su kupci ispred knjižara u Zemunu i Novom Beogradu čekali u redovima na ulici, a u knjižari u SKC nije moglo da se prođe kroz gužvu koja je vladala u njoj.

„Laguna” će svojim vernim čitateljima omogućiti brojne naslove ostalih izdavača, strana izdanja i gift program koji očekuju sve posetioce.

Napomena: U toku „Noći knjige“, članski popusti „Laguninog” kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za „Noć knjige“.

Ljubitelji knjige će imati priliku da potraže omiljene naslove na čak 54 lokacije, u 27 gradova u Srbiji i regionu.

Izvor: Laguna


***

Pročitajte i:

Hronika ovogodišnjih KDSM-a
Mia Patria - Letnji kamp za decu
„Sport and fun“ - kamp koji spaja

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI