iSerbia - Donirajte vašu staru biciklu za ReBicycle II
Pančevo će i ovog leta biti domaćin četrnaestoro volontera koji dolaze iz zemalja širom sveta, koji će u ovom gradu, tačnije u Streljani 1813, provesti dve nedelje, u periodu od 1. do 14. avgusta.

Priredila: Marija Planić

Foto: Connecting

Za vreme trajanja kampa oni će sastavljati, popravljati i ukrašavati stare bicikle i promovisati biciklizam kao ekološki tolerantan vid transporta. Osim biciklizma, kamp ima za cilj promociju reciklaže, ekologije, zdravih stilova života i interkulturalnosti.

Nakon završetka kampa reciklirani bicikli postaće deo ReBike servisa za iznajmljivanje bicikala u Pančevu. Organizacioni tim ReBicycle kampa uveliko radi na prikupljanju starih bicikala i njihovih delova i pozivaju sve sugrađane da se pridruže akciji ukoliko imaju neki stari bicikl koji više ne koriste.

Međunarodni volonterski kamp ReBicycle II, i ovog leta organizuje Regionalni volonterski centar Pančevo, kao deo organizacije Connecting, u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta.


Marija je zaljubljenik u pozorište, koja kroz svaku svoju ulogu pokušava, najpre da razume postupke ljudi u pojedinim situacijama, a potom da svoje saznanje prenese na gledaoce.

***

Pročitajte i:

Dan slobode medija: Internet je rešenje
Ups! Ništa od ovoga ne valja!
Da li su mediji u Srbiji slobodni?

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu

Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI