иСербиа - Донирајте вашу стару бициклу за РеБицyцле ИИ

Панчево ће и овог лета бити домаћин четрнаесторо волонтера који долазе из земаља широм света, који ће у овом граду, тачније у Стрељани 1813, провести две недеље, у периоду од 1. до 14. августа.

Приредила: Марија Планић

Фото: Connecting

За време трајања кампа они ће састављати, поправљати и украшавати старе бицикле и промовисати бициклизам као еколошки толерантан вид транспорта. Осим бициклизма, камп има за циљ промоцију рециклаже, екологије, здравих стилова живота и интеркултуралности.

Након завршетка кампа рециклирани бицикли постаће део РеБике сервиса за изнајмљивање бицикала у Панчеву. Организациони тим РеБицyцле кампа увелико ради на прикупљању старих бицикала и њихових делова и позивају све суграђане да се придруже акцији уколико имају неки стари бицикл који више не користе.

Међународни волонтерски камп РеБицyцле ИИ, и овог лета организује Регионални волонтерски центар Панчево, као део организације Цоннецтинг, у сарадњи са Младим истраживачима Србије, уз подршку Министарства омладине и спорта.


Марија је заљубљеник у позориште, која кроз сваку своју улогу покушава, најпре да разуме поступке људи у појединим ситуацијама, а потом да своје сазнање пренесе на гледаоце.

***

Прочитајте и:

Dan slobode medija: Internet je rešenje
Ups! Ništa od ovoga ne valja!
Da li su mediji u Srbiji slobodni?

***

Овај текст је настао нашом акцијом да млади постану дописници из свог краја. Уколико желиш да и ти будеш део нашег младог тима и пишеш о догађајима и успесима својих младих суграђана, пријави се попуњавањем ovog кратког формулара. Важни су нам искључиво твој ентузијазам и жеља да се прошири глас омладине из свих крајева! Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових дописника врши се до сваког првог дана у месецу

Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ