iSerbia - Dođite na humanitarni koncert!
Izvanrednu muziku, različitog porekla, stila i jezika, ali jedinstvenu u svojoj lepoti i izvođenju, imaćete priliku da čujete u Pozorištu na Terazijama, 20. marta sa početkom u 20 časova.

FOTO: Privatna arhiva

U Beogradu, 20. marta biće održan humanitarni koncert „BESKRAJNA MUZIKA” koji je posvećen deci oboleloj od raka (NURDOR), a koji će početu u 20 časova u Pozorištu na Terazijama.

FOTO: NURDOR

Sredstva od prodatih karata biće donacija NURDOR-u, udruženju roditelja obolele dece. Kupovinom karata napravićete human gest i uživati u muzici prvakinja beogradske Opere: Snežane Savičić Sekulić, Dušice Bijelić, Aleksandre Stamenković Gracia, izuzetnog Milana Savića na saksofonu, sjajnih gitarista Mladena Pecovića i Nemanje Kanačkog, Sonje Kalajić i tananih zvukova violine, klaviske pratnje prof. Tatjane Drobni i uvek posebne Nevene Radivojević, soprana Vjere Adžić, viole Aleksandre Kurilić, harmonike Aleksandra Budimira, perkusija Dušana Petrovića i kolažnom programu Srpsko – jevrejskog pevačkog društva pod vodstvom dirigenta Nebojše Cvijanovića.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama (svakog dana osim ponedeljka) po ceni od 1000 i 500 dinara.

NE ZABORAVITE - DAVANJE NAS ČINI BOLJIMA

Pročitajte i:

Da li su mediji u Srbiji slobodni?
Preko mjuzikla do samopouzdanja
Kruševljanke sa Frajlama proslavile Dan žena

***

Uvek nastojimo da medijski podržimo projekte svojih partnera, u cilju informisanja mladih o aktuelnim dešavanjima. Ukoliko i vi želite da se tekst o aktivnostima vašeg udruženja nađe na portalu iSerbia, možete se javiti povodom saradnje na e-mail marketing@iserbia.rs.


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI