иСербиа - Дефиле застава: између нас баријере не постоје!

У оквиру 11. Међународне студентске недеље у Београду (ИСВиБ), данас 22. јула преко 300 младих интернационалних студената прошетаће центром Београда.

Приредила: Марија Планић

Фото: ISWiB

Удружење „Светски омладински талас“, уз подршку Министартсва културе и информисања Републике Србије, организатори су фестивала који од 2006. године окупља свет у главном граду Србије – studenti iz 57 zemalja sveta учествују у културно-едукативном програму, чији је циљ разбијање предрасуда, популаризација Београда и Србије и рушење верских, етничких и националних баријера међу младима широм света.

„Дефиле застава“ ће почети у 16.30 часова и поворка ће кренути од Трга Николе Пашића, преко улице Кнеза Михаила до ученичког дома „Петар Драпшин“.

Позивамо вас да заједно са нама пошаљете поруку јавности о важности међународне сарадње између младих људи и истакнете праве вредности мултикултурализма и толеранције у нашој земљи.


Марија је заљубљеник у позориште, која кроз сваку своју улогу покушава, најпре да разуме поступке људи у појединим ситуацијама, а потом да своје сазнање пренесе на гледаоце.

***

Прочитајте и:

Stefan Pantić: Problem inkluzije u obrazovanju vidljiv i rešiv!
Beograd: Studenti predstavili 57 zemalja
Koliko košta studiranje u Srbiji?

***

Укључи се! Овај текст настао је нашом жељом да створимо алтернативни веб простор за студенте, где могу да пишу и информишу се о оним темама које сматрају важним. Уколико желиш да и ти пишеш за студентску рубрику, твоје идеје су добродошле! Није потребно претходно искуство, већ само заинтересованост за студентска питања. Да бисте се пријавили кликните OVDE. Пријем нових новинара вршимо до сваког првог дана у месецу!


Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ