иСербиа - Данас почиње Ловефест у Врњачкој бањи

Данас у Врњачкој бањи почиње фестивал љубави са пет музичких бина и трајаће до 5. августа. Организатори наводе да је локација у врњачком парку спремна да дочека више од 100.000 посетилаца из целог света.

Приредила: Марија Планић

Фото: Lovefest

Пет музичких бина за 72 сата музике

На највећој музичкој бини фестивал ће отворити Матадор, а за њим ће наступити Родригуез ЈР са ливе сетом. Највећа звезда фестивала прве фестивалске ноћи свакако је Лоцо Дице, који на врхунцу своје славе по први пут стиже у Врњачку Бању. Још једно велико име прве фестивалске ноћи је И Цхри Лиебинг. Домаћа подршка биће млади београдски ди-џеј Илија Đоковић, Алеxандар Ивковић, Леа Добричић и Ела Ван Волф.

Фире Стаге угостиће светске звезде међу којима су Лоцо Дице, Луциано, Мацео Плеx, Матадор, Царл Цраиг, Јаy Цларке, као и велики број извођача из региона.

Јацк Ливе Стаге представиће до сада најразноврснији музички опус па ће се тако на једној бини наћи Сајси МЦ, Прти Бее Гее, Гоблини, Обојени Програм, Попечитељи, као и Горан Баре и Мајке.

Љубитељи винила ове године на Смирноф ИЦЕ Енергy Стаге уживаће на другој фестивалској локацији, издвојени и у интими музике, која је по многима симбол правих летњих фестивала.

Фестивал ће представити и најмању бину на свету. Стаге 99 моћи ће да угости само 99 људи и представљаће посебну атракцију свим посетиоцима.

Као и претходних година, и овог лета први музички звуци чуће се са ВОДАВОДА Х2О бине на градском Олимпијском базену, који ће бити отворен од 10.30х до 17.30х сваког фестивалског дана, а нешто касније у 20х, отварају се капије магичног парка поред језера на коме ноћни програм траје све до 7х ујутру.

Рециклирај и заради

<имг цласс="лфлоат" срц="хттпс://с3.постимг.орг/јзккдп2лф/Рециклаз_а.јпг" />

Фото: <а хреф="хттп://ловефест.рс/">Ловефест

Ловефест је ове године покренуо акцију у оквиру које по први пут посетиоци неког фестивала могу зарадити новац на њему. Све што је потребно да ураде је да пронађу Балл Пацкагинг Рецyцле зону, донесу пет празних лименки и за то ће добити пола токена.

Рецyцле зона биће смештена на Х2О Стаге-у, као и на фестивалској локацији. Циљ акције је подстицање рециклаже и подизање свести о великој потреби за њом. Ловефест ове године знатно је умањио употребу пластике на фестивалу, а циљ је да до 2020. године постане потпуно еколошки фестивал и пример другима у региону.

Сви посетиоци фестивала љубави моћи ће своје карте да замене наруквицама сваког дана на инфо пулту данас већ од поднева до 04х ујутру. Такође, они који желе да купе карту на лицу места, моћи ће то да ураде у истом периоду. За све оне који су смештени у Ловефест кампу, рецепција кампа биће отворена 24 сата, а први кампери су већ пристигли.


Марија је заљубљеник у позориште, која кроз сваку своју улогу покушава, најпре да разуме поступке људи у појединим ситуацијама, а потом да своје сазнање пренесе на гледаоце.

***

Прочитајте и:

Donirajte vašu staru biciklu za ReBicycle II
Vršac: Počeo novi muzički festival
Niš: Besplatne radionice džeza

***

Овај текст је настао нашом акцијом да млади постану дописници из свог краја. Уколико желиш да и ти будеш део нашег младог тима и пишеш о догађајима и успесима својих младих суграђана, пријави се попуњавањем ovog кратког формулара. Важни су нам искључиво твој ентузијазам и жеља да се прошири глас омладине из свих крајева! Отворено за све од 15 до 35 година. Пријем нових дописника врши се до сваког првог дана у месецу

Желим повремено да добијам мејлове од портала о вестима, најновијим конкурсима и активностима OVDE

Odricanje od odgovornosti

Коментари

ВЕСТИ