iSerbia - Boris Brejcha dolazi u Srbiju
Čuveni nemački producent i DJ Boris Bejcha, konačno posećuje našu prestonicu i to 10. juna u okviru koncerta „Topljenje“, koji će se odvijati na Kalemegdanu do 12. juna.

Autor: Dečermić Miša

FOTO: Loft

Boris Brejcha je svetski poznati DJ, koji je svoju karijeru započeo pre 11 godina, sa dva singla „Monster“ i „Yellow Kitchen“ koji su postali instant hitovi. Njegova karijera je ubrzo krenula uzlaznom putanjom, praktično mu je svaka numera vremenom postajala hit. Stvorio je svoj originalni, potpuno novi muzički žanr, koji je nazvao „High-Tech Minimal“. Taj novi žanr, koji se dopao velikom broju, pre svega mladih ljudi, predstavlja jedinstvenu kombinaciju minimal i elektro zvukova.

Boris je do sada ukupno izdao četiri albuma, ali i mnogobrojne singlove. On je jedan od muzičara koji ne smatra da je potrebno izdavati albume, već da muziku treba stvarati po inspiraciji u datom periodu karijere. „High-Tech Minimal je inteligentna muzika sutrašnjice“ je bio njegov odgovor kada su ga prvi put pitali o ovom novom žanru.


U Beogradu će nastupiti u okviru koncerta „Topljenje“, koji će se odvijati na Kalemegdanu, 10-12. juna. Karte se mogu nabaviti na „Eventim“ prodajnim mestima.


Dečermić Miša

***

Pročitajte i:

Niš: Noć preplitanja istorije i kreativnosti
POČINJU III Karlovački dani slobodne misli
Veče Stand up komedije u Kragujevcu

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti


Komentari

VESTI