Koliko puta ste sebi rekli „od sutra počinjem sa zdravim životom"? U subotu, 10. juna, održava se Svetski dan velnesa na centralnim sportskim terenima Ade Ciganlije i tom prilikom vas čekaju mnogobrojni besplatni programi - od radionica zdrave hrane, do joge, masaže, sporta i još mnogo čega drugog!

Autor: iSerbia

Prigodnim programom na Adi Ciganliji, koji se održava u subotu, 10.juna, pod pokroviteljstvom predsednika Skupštine grada Beograda Nikole Nikodijevića, u Srbiji će biti obeležen Svetski dan velnesa – Global Wellness Day. Dan organizuje Klaster zdravstvenog velnes i spa turizma Srbije.

Svetski dan velnesa – Global Wellness Day, je neprofitni i društveno odgovorni projekat koji je se, od 2012. godine, obeležava širom sveta svake druge subote u junu. Osim promocije wellness filozofije i podizanje svesti o značaju zdravog i aktivnog načina života, cilj ovog dana je da se svi zapitamo kako možemo živeti boljim i zdravijim životom. Obeležavanjem Svetskog dana wellnessa šalje se poruka „Ja kažem DA zdravom životu“.

Na centralnoj bini, koja je smeštena kod centralnih sportskih terena na Adi Ciganliji, i oko nje održaće se besplatan program koji inspiriše na pozitivne promene prema zdravlju i namenjen je svim uzrastima!

Samo neke od potpuno besplatnih velnes aktivnosti u kojima možete uživati u subotu na Adi su:
- joga,
- pilates,
- ples,
- ćigong,
- masaže i konsultacije s terapeutima,
- taj či,
- pregledi kože,
- saveti kozmetičara,
- folklor,
- capoeira,
- zvučna kupka,
- cross-fit,
- košarka,
- odbojka,
- radionice vezane za ishranu i dijetu,
- radionice zdrava hrane,
- terapije disanja
...i još mnogo toga!

Progarm možete pogledati ovde.

Vidimo se!


***

Pročitajte i:

MAPS oživeo Plažane u maju!
Evo kako je bilo na radionici "Logo dizajn"
Stižu novi Majstori programiranja!

***

Uvek nastojimo da medijski podržimo projekte svojih partnera, u cilju informisanja mladih o aktuelnim dešavanjima. Ukoliko i vi želite da se tekst o aktivnostima vašeg udruženja nađe na portalu iSerbia, možete se javiti povodom saradnje na e-mail marketing@iserbia.rs.


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI