iSerbia - Barbike u muslimanskoj odeći na tržistu!
Na tržištu možemo naći nove barbike koje nose tradicionalne i moderne komade muslimanske odeće pod sloganom: "Svako dete zaslužuje lutku koja liči na njega!"

Priredila: Marija Jakić

Foto: Lola Magazin

Kompanija Shorso iz Velike Britanije odlučila je da omogući djeci da svoje igračke oblače po uzoru na sebe, te je počela sa proizvodnjom moderne muslimanske garderobe za lutke.

Trenutno prave desetak različitih modnih kombinacija za barbike, od opuštenih dnevnih varijanti, pa do raskošne odjeće za vjenčanja i hidžaba.

Želeći da poštuju različitosti i ne nameću nove, već podržavaju već postojeće ideale ljepote, kreatori ove odjeće za lutke vodili su računa o detaljima i ručnom radu.

Izvor: Lola Magazin

Pročitajte i:

8 mart: Borba za ljubav!
Svet se priprema za međunarodni štrajk žena
Razgovor sa rubrikom godine - iFemin


***

Ovaj tekst nastao je našom željom da stvorimo alternativni veb prostor za mlade gde mogu da pišu o svim onim temama koje smatraju važnim, iskreno i bez ograničenja! Ukoliko želiš da i ti budeš član našeg mladog tima i doprineseš razvoju naših ambicija, tvoje ideje su nam dobrodošle! Nije potrebno iskustvo, već samo želja i ideje! CV i jedan tekst sa validnog mejla pošaljite na ifemin@iserbia.rs Cc office@iserbia.rs, sa naznakom "Prijava / o ženama". Prijem novih dopisnika vrši se najkasnije svakog prvog dana u mesecu. Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih novinara vršimo do svakog prvog dana u mesecu.


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI