iSerbia - Apel za pomoć petogodišnjem Matei Lazarević
Matea Lazarević je dečak koji je nakon rođenja morao na čak sedam operacija. Hirurški zahvati su preduzimani zbog problema sa radom creva, jer su negova creva bila van stomaka. Takođe, Matea ima i cerebralnu paralizu, kao i neku vrstu epilepsije.

Autor: Katarina Ćirić

FOTO: Privatna arhiva

Pomoć njegovim roditeljima, Moniki Stanišić i Miljanu Lazareviću je itekako potrebna, jer u toj porodici radi samo otac koji prima minimalac.

Matea će devetnestog juna napuniti pet godina, a imao je sedam operacija. Bio je na specijalnoj ishrani, a od novembra meseca je počeo da pije mleko moja kravica 2,8% uz koje pije vitamine Fantomalt. Pored toga pije lekove za epilesiju i svako veče prima hormon rasta sa koji mu ja ubrizgam. Naši mesečni troškovi idu i do 60 hiljada dinara, na lekove, kozmetiku, pampers, hranu, vitamine, kao i česta ležanja po bolnicama i centrima za rehabilitaciju, rekla je majka obolelog dečaka, Monika.

Račun je otvoren u Sosijete ženeral banci na ime Monika Stanišić
- broj račun a: 275001055225707422

Zainteresovani mogu da kontaktiraju porodicu pozivanjem na 065/65-46-761 i 064/17-28-889.

Budimo humani i velikog srca! Pomozimo ovom dečaku i njegovim roditeljima.
Pomoć uvek dobro dođe, posebno onima kojima je potrebna za spas detetovog života!


Katarina je svestrana i znatiželjna, voli pisanje i želi da informacije o svom gradu deli sa svima


***

Pročitajte i:

Održan 5. Sajam peglanih kobasica u Pirotu
Pasoš ili indeks - šta je na ceni?
Počinje Sajam zapošljavanja na Čukarici

***

Ovaj tekst je nastao našom akcijom da mladi postanu dopisnici iz svog kraja. Ukoliko želiš da i ti budeš deo našeg mladog tima i pišeš o događajima i uspesima svojih mladih sugrađana, prijavi se popunjavanjem ovog kratkog formulara. Važni su nam isključivo tvoj entuzijazam i želja da se proširi glas omladine iz svih krajeva! Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih dopisnika vrši se do svakog prvog dana u mesecu


Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti

Komentari

VESTI