Student si grafičkog dizajna ili, jednostavno, voliš da se baviš grafičkim dizajnom i želiš da stekneš praksu u razvijenom timu koji bi mogao da ti bude odskočna daska kasnije za posao? Uz to, komunikativna si osoba, spremna za usvajanjem novih znanja i u drugim oblastima i imaš želju za usavršavanjem? Možda si baš ti naš budući saradnik! A ko smo mi?

Mi smo grupa mladih i obrazovanih ljudi iz raznih gradova Srbije, pa i šire, iz najrazličitijih struka koja već pet godina radi na podizanju kapaciteta mladih u edukativnom i poslovnom smislu. Ova naša tvrdoglava ambicija donela nam je brojne nagrade i priznanja, poput polufinale European Youth Award, PC Press top 50, zatim nas je okupila na raznim događajima u našoj organizaciji, ali i rezultirala poznatim projektima koji su okupili oko hiljadu stručnjaka širom sveta. Malo li je? Iskreno, nama jeste, jer naše ambicije konstanto rastu, a i svesni smo svog potencijala, te smo odlučili da naš portal uskoro postane preduzetnička priča. Za to nam je značajna baš tvoja uloga i bilo bi nam izuzetno drago da postaneš član iSerbia porodice, gde smo svi jedni drugima učitelji, učenici, saradnici, ali i prijatelji.

Ukoliko želiš da se usavršavaš uz nas, ali i da nam omogućiš da mi učimo od tebe, pa da zajedno stvorimo nešto još veće, postani naš saradnik/saradnica. Uz dogovor sa tobom i vodeći računa o tvojim afinitetima, veštinama, prioritetima i slobodnom vremenu, dogovorićemo tempo saradnje.

Uslovi za praktikanta:
- U zavisnosti od akcija koje organizujemo zavisiće tvoje radno vreme, ali uvek bismo te blagovremeno obavestili, no, probaj u proseku da odvojiš sat vremena dnevno (što ne znači da svakog dana ima posla), no o svemu se dogovaramo ;)
- Internet konekcija i programi za dizajn
- Spremnost na dogovor, ažurnost i konstruktivnu komunikaciju sa kolegama

Opis zaduženja:
Zaduženja će se dogovoriti na osnovu obostranih potreba i afiniteta, a neka od zaduženja bila bi:
- Kreiranje grafičkih rešenja za naše društvene mreže (uglavnom profilna i cover fotografija, mada, po dogovoru, povremeno može i za neku objavu)
- Kreiranje grafičkih rešenja za naše plakate, vaučere, letke i slično
- Periodično prisustvo sastancima iSerbia tima
- Saradnja sa Community marketing timom

Lokacija:
Rad od kuće

Nagrada?

- Razvijanje sopstvenih potencijala i veština.
- Besplatna dodatna usavršavanja uz naše mentore, seminare koje periodično organizujemo i naše kurseve u iAkademiji
- Mogućnost dobijanja PRESS akreditacije za skoro sve događaje u Srbiji.
- Zvanična potvrda i preporuka o obavljenoj praksi.
- Nagrade iznenađenja.

Vreme trajanja prakse:
Praksa može trajati dokle god ti želiš da budeš sa nama, uz minimum od tri meseca radi sticanja prava za dobijanje potvrde i preporuke. Ukoliko ti se dopadne rad sa nama i dodatno se razvijemo tako da možemo da ti pružimo više, na obostrano davanje, možda postaneš i ti jedan od naših brojnih ,,starosedelaca". :)

Prijava:
Svoj CV, motivaciono pismo i nekoliko svojih radova pošalji našoj direktorki Mariji Mitrovanov na marija.mitrovanov@iserbia.rs uz Cc našem community menadžeru Mladenu Aleksiću na mladen@iserbia.rs uz naznaku ,,Dizajner/Praksa" najkasnije do 10. februara. Naravno, sve što te zanima, slobodno pitaj Mariju, veoma je obuhvatna, a konkretna u svojim odgovorima. :)

Čekamo te!Ukoliko želite povremeno da dobijate mejlove o novim konkursima kliknite ovde

Podelite korisne informacije ili KONKURSE sa nama. Pišite nam na konkursi@iSerbia.rs

VESTI