Često si na društvenim mrežama, smatraš da društvene mreže mogu, osim zabave i komunikacije, znatno da nas edukuju i umreže sa ljudima iz nama značajnih oblasti? Uz to, analitičkog si duha, imaš motivaciju da rezultate svojih evaluacija pretvoriš u svoje sredstvo za ostvarenje nekog višeg cilja? Onda si ti prava osoba za nas, jer tragamo za Community menadžerom koji bi svojim interesantnim, a kvalitetnim objavama i sugestijama svom timu (nama) doprineo razvoju našeg portala. A ko smo mi?

Mi smo grupa mladih i obrazovanih ljudi iz raznih gradova Srbije, pa i šire, iz najrazličitijih struka koja već pet godina radi na podizanju kapaciteta mladih u edukativnom i poslovnom smislu. Ova naša tvrdoglava ambicija donela nam je brojne nagrade i priznanja, poput polufinale European Youth Award, PC Press top 50, zatim nas je okupila na raznim događajima u našoj organizaciji, ali i rezultirala poznatim projektima koji su okupili oko hiljadu stručnjaka širom sveta. Malo li je? Iskreno, nama jeste, jer naše ambicije konstanto rastu, a i svesni smo svog potencijala, te smo odlučili da naš portal uskoro postane preduzetnička priča. Za to nam je značajna baš tvoja uloga i bilo bi nam izuzetno drago da postaneš član iSerbia porodice, gde smo svi jedni drugima učitelji, učenici, saradnici, ali i prijatelji.

Ukoliko želiš da se usavršavaš uz nas, ali i da nam omogućiš da mi učimo od tebe, pa da zajedno stvorimo nešto još veće, postani naš saradnik/saradnica. Uz dogovor sa tobom i vodeći računa o tvojim afinitetima, veštinama, prioritetima i slobodnom vremenu, dogovorićemo tempo saradnje.

Broj pozicija:
2

Uslovi za praktikanta:
- Dnevno sat vremena slobodnog vremena
- Internet konekcija
- Spremnost na dogovor, ažurnost i konstruktivnu komunikaciju sa kolegama
- Ukoliko imaš barem osnovno znanje o funkcionisanju Google Analytics i SEO optimizacije, sjajno!

Opis zaduženja:
Zaduženja će se dogovoriti na osnovu obostranih potreba i afiniteta, a u dogovoru sa našim social media menadžerom, Mladenom Aleksićem, ali okvirno, neka od zaduženja bila bi:
- Vođenje naše dve fan stranice na Facebook-u (koje ukupno prati oko 50.000 ljudi)
- Vođenje našeg Twitter naloga
- Povremene objave na našem Instagram profilu
- Povremeno objavljivanje naših konkursa/tekstova u relevantnim grupama na Facebook-u
- Komunikacija sa uredništvom našeg portala
- Prisustvo periodičnim sastancima iSerbia tima i ti sastanci se obavljaju uglavnom putem Skype-a


Lokacija:
Rad od kuće

Ko može da se prijavi?
Studenti, postdiplomci i svršeni studenti starosti do 30 godina koji se odlikuju samoinicijativom i željom za samousavršavanjem.

Nagrada?

- Razvijanje sopstvenih potencijala i veština.
- Besplatna dodatna usavršavanja uz naše mentore, seminare koje periodično organizujemo i naše kurseve u iAkademiji
- Mogućnost dobijanja PRESS akreditacije za skoro sve događaje u Srbiji.
- Zvanična potvrda i preporuka o obavljenoj praksi.
- Nagrade iznenađenja.

Vreme trajanja prakse:
Praksa može trajati dokle god ti želiš da budeš sa nama, uz minimum od tri meseca radi sticanja prava za dobijanje potvrde i preporuke. Ukoliko ti se dopadne rad sa nama i dodatno se razvijemo tako da možemo da ti pružimo više, na obostrano davanje, možda postaneš i ti jedan od naših brojnih ,,starosedelaca". :)

Prijava:
Svoj CV i motivaciono pismo pošalji našem Mladenu na mladen@iserbia.rs najkasnije do 10. februara. Naravno, sve što te zanima, slobodno pitaj Mladena.

Čekamo te!Ukoliko želite povremeno da dobijate mejlove o novim konkursima kliknite ovde

Podelite korisne informacije ili KONKURSE sa nama. Pišite nam na konkursi@iSerbia.rs

VESTI