Opšte informacije

Beogradska otvorena škola u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo raspisuje konkurs za dodelu stipendija u okviru Programa podrške namenjenom doktorantima, članovima akademske zajednice i zaposlenima na visokoškolskim ustanovama (Civil Society Scholar Awards - CSSA) za školsku 2017-2018. godinu.

Program CSSA podržava međunarodnu akademsku mobilnost sa ciljem da doktorantima, članovima akademske zajednice i zaposlenima na visokoškolskim ustanovama pruži podršku i omogući pristup sredstvima koja su im potrebna za dalje akademsko-profesionalno usavršavanje.

Konkurs je namenjen doktorantima i zaposlenima na visokoškolskim institucijama u Srbiji.

Koje aktivnosti mogu biti finansirane?

Program podrške namenjen je kratkoročnim, međunarodnim istraživačkim projektima u trajanju između 2 i 9 meseci, kao što su: rad na terenu (prikupljanje podataka), istraživačke posete bibliotekama, arhivama ili univerzitetima, razvoj kurikuluma, aktivnosti u oblasti međunarodne istraživačke saradnje koje imaju za cilj izdavanje publikacije.

Vremenski rok za izvođenje projekata: od 1. septembra 2017. do 31. avgusta 2018. godine.

Traženi dozvoljeni iznos za doktorante ne sme da prelazi 10 000 američkih dolara, a za zaposlene na visokoškolskim ustanovama 15 000 američkih dolara.

Kako se prijaviti?

Aplikacioni formular možete pronaći ovde.

Rokovi

Rok za prijavu je 31. mart 2017.

Linkovi

Više OVDE.


Ukoliko želite povremeno da dobijate mejlove o novim konkursima kliknite ovde

Podelite korisne informacije ili KONKURSE sa nama. Pišite nam na konkursi@iSerbia.rs

VESTI