iSerbia - NVO i portal iSerbia - iMarketing i 75.000 din!


Case study competition – iMarketing i 75.000 din!

iSerbia u saradnji sa Klubom privrednih novinara organizuje konferenciju "Srbija na vezi 2012" . Za potrebe konferencije raspisuje se konkurs za najbolji Case study – internet marketing plan za Internet akademiju.

NVO i portal iSerbia rešila je da podstakne sve vas koji imate originalne ideje za online promociju da se prijavite na takmičenje koje će nekom od vas doneti 75.000 dinara! To je novac kojim ćete biti nagrađeni za tromesečnu realizaciju VAŠE ideje.

Opšte informcije o konkursu:

Takmičenje „iMarketing i 75.000 din! - Case study competition“ integralni je deo konferencije "Srbija na vezi 2012" koja se održava u svečanoj sali Rekotrata u Beogradu 14. oktobra 2012. a koja je posvećena online biznisu, online edukaciji i online marketingu.

Pet najboljih ideja biće nagrađene godišnjom internet pretplatom koju dodeljuje kompanija SBB.

Najbolji među njima dobija mogućnost da radi na realizaciji svog promo plana, i nakon tromesečnog rada dobije nagradu od 75.000 dinara bruto, potvrdu o angažovanju na poziciji Internet marketing menadžer u iSerbia i preporuku. Uspešna realizacija plana ostavlja mogućnost za nastavak saradnje.

Rok za konkurisanje: 20.09.2012. godine u 15h.

Ko može konkurisati?

Mladi do 26 godina starosti koji imaju originalne ideje, oni koji traže šansu za uspeh.

Kako konkurisati?

Popunjavanjem jednostvanog PRIJAVNOG FORMULARA ušli ste u trku za najbolju online marketing strategiju. Pravila konkursa možete preuzeti OVDE.

Ko donosi odluku o pobedniku?

Stručni žiri predstavnika iSerbia i Kluba privrednih novinara odabraće 5 finalista koji osvajaju godišnju internet pretplatu kompanije SBB i mogućnost da prezentuju svoju ideju na dan konferencije (14. oktobra 2012. godine u svečanoj sali Rektorata Univerzita u Beogradu), stručnom žiriju koji će svojim glasovima proglasiti pobednika.Podelite korisne informacije ili KONKURSE sa nama. Pišite nam na office@iSerbia.rs

Želim povremeno da dobijam mailove o novim konkursima, novostima i aktivnostima portala OVDE

VESTI