iSerbia - NVO i portal iSerbia - iBiznis i 75.000 din!


Ti imaš moć da promeniš svet. To nije kliše, stvarno poseduješ tu moć. Duboko u svakome od vas, leži najmoćnije sredstvo za promenu sveta – a to je ideja. Ali, ideja je nemoćna, ako ostane u tebi!

NVO i portal iSerbia rešila je da podstakne sve vas koji imate internet biznis ideje da se prijavite na takmičenje koje vam može doneti 75.000 dinara i laptop računar! To je novac kojim nagrađujemo vašu inovativnost i kreativnost.

Bilo da je ideja samo tvoja ili ste je osmislili ti i tvoji prijatelji, komšije, poznanici, kolege, roditelji... sve ulazi u trku za najbolju internet biznis ideju!

Opšte informacije o konkursu:

Takmičenje „iBiznis i 75.000 din“ je integralni deo konferencije "Srbija na vezi 2012" koja se održava u svečanoj sali Rektorata u Beogradu, 14. oktobra 2012., a koja je posvećena online biznisu, online edukaciji i online marketingu.
Pet najboljih ideja biće nagrađene godišnjom internet pretplatom koju dodeljuje kompanija SBB.

Najbolji među vama osvaja novčanu nagradu u bruto iznosu od 75.000 RSD i lap top računar.
Rok za konkurisanje: 20.09.2012. godine, u 15h.

Ko može konkurisati?

Mladi do 32 godine starosti koji imaju originalne ideje - svi oni koji traže šansu za uspeh. Na konkurs se mogu prijaviti pojedinci ili grupa ljudi (do 4 osobe).

Kako konkurisati?

Popunjavanjem jednostavnog PRIJAVNOG FORMULARA ušli ste u trku za najbolju online biznis ideju 2012. Pravila konkursa možete preuzeti OVDE.

Ko donosi odluku o pobedniku?

Naziv i kratak sadržaj ideje biće objavljeni u formatu fotografije na zvaničnoj fan facebook stranici Official - iSerbia. Svaki fan grupe će biti u prilici da se upozna sa idejom i vidi link koji će ga odvesti na stranu sa formularom za glasanje. Pet prijavljenih sa najviše glasova osvojiće godišnju internet pretplatu kompanije SBB i mogućnost da prezentuje svoju ideju na dan konferencije (14. oktobra 2012. godine u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu), stručnom žiriju koji će svojim glasovima proglasiti dobitnika 75.000 RSD i lap top računara.


Sva dokumenta na jednom mestu:

- INFO konferencija Srbija na vezi 2012

- Pravila konkursa

- Prijavni formular

- Takmičarski formular

- Primer popunjenog takmičarskog formularaPodelite korisne informacije ili KONKURSE sa nama. Pišite nam na office@iSerbia.rs

Želim povremeno da dobijam mailove o novim konkursima, novostima i aktivnostima portala OVDE

VESTI